Massage

Massages

Massage, it’s about being good to yourself

Ben jij een drukke huismoeder op zoek naar moment voor jezelf? Of een hardwerkende girlboss die af en toe moet ontstressen? Of heb je als fanatieke sporter vastzittende spieren na je laatste workout?  Voor iedereen heb ik een passende massage.

Ik combineer Chinese en Westerse therapieën voor het beste resultaat. Ik werk onder andere met drukpuntmassage, wat je misschien ook wel kent als acupressuur. Hierbij maak ik gebruik van de 12 meridianen die door je lichaam lopen. Meridianen zijn verbonden aan onze organen en op de meridianen zitten verschillende meridiaanpunten die weer verbonden zijn aan emoties. Een acupuncturist zet naalden in deze punten om blokkades op te heffen, ik druk er op. Door drukpuntmassage toe te passen gaat je energie weer beter stromen en kom je meer in balans.

Weet je niet goed wat bij je past? Geen probleem! Vertel me je problemen of wensen en ik weet de passende massage voor jou!

Ik hanteer het woman-only principe als het op massages aankomt. Ben je als man ook op zoek naar een goede massage verwijs ik je graag door naar een andere praktijk.

Ik ben geen dokter, voor medische klachten verwijzen wij je dan ook direct door naar een arts, fysiotherapeut of andere specialist.

Ondanks dat wij in Maassluis gevestigd zijn behandelen wij klanten vanuit de gehele regio zoals Maasland, De Lier, Naaldwijk, ‘s- Gravenzande, Rozenburg, Vlaardingen, Hoek van Holland, Maasdijk, Honselersdijk, Schipluiden en Monster

Welke massage past bij mij?

Do's

 • Take a shower

Don'ts

 • Stress yourself

Relaxmassage

Vermoeid, futloos en gespannen? Dan is het tijd voor een relaxmassage. De massage zorgt ervoor dat lichaam en geest volledig tot rust komen. Een relaxmassage is een zachte, vriendelijke massagevorm, die net als alle andere soorten massages een aantal gezondheidsvoordelen biedt.

 

 • Kracht: Zachte tot gemiddelde druk.
 • Gemasseerde zones: De nek, schouders, rug, achter- en voorkant van de benen, de armen en het hoofd.
 • Resultaat: De massage stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling. Zowel geestelijk als lichamelijk zal de doorstroming van energie verbeteren. Je voelt je daardoor vitaler en energieker.

Nek-, schouder- en rugmassage

De nek-, schouder- en rugmassage is perfect voor mensen met een kantoorbaan of een ander beroep met weinig lichaamsbeweging. Het masseren van de nek, schouders en rug is gericht het verminderen van vermoeidheid en stress en verbetering van specifieke lichaamsfuncties.

 

 • Kracht: Gemiddelde tot harde druk.
 • Gemasseerde zones: Nek, schouders en rug.
 • Resultaat: De bloeddoorstroming wordt verbeterd waardoor klachten sneller weggaan, afvalstoffen worden afgevoerd en (spannings)klachten worden verlicht. Het kan zijn dat je lichaam de volgende dag wat beurs aanvoelt. No worries! Dit komt doordat er in één keer een grote hoeveelheid spanning vrijkomt.

Prijzen

Gezichtsmassage

31,50

30 minuten

Relaxmassage

42

60 minuten

Nek-, schouder- en rugmassage

20

30 minuten €31,50
60 minuten €47,50

Gezichtsmassage

Behalve een stralende huid en gezonde ontspanning is een gezichtsmassage ontzettend goed voor je gezondheid. Daarbij vermindert het hoofdpijn, stress en vermoeidheid. Dit komt doordat de gezichtsmassage de spanning op het hoofd, in het gezicht en de hals verlicht. Maak dus nu nog die afspraak en verlaat TK Beautylounge met een gezonde gloed.

 • Kracht: Lichte tot gemiddelde druk.
 • Gemasseerde zones: Het gezicht, hoofd, de oren en een klein gedeelte van de nek.
 • Resultaat: Het vermindert hoofdpijn, stress en vermoeidheid. Ook zorgt de massage ervoor dat de spieren zich weer versterken en je huid steviger wordt. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Tot slot wordt het hormoon oxytocine aangemaakt: Het gelukshormoon! En wie wil dit nu niet?

How good would a massage be on a day like today?

Sportmassage

Een sportmassage helpt de lichamelijke conditie te verbeteren, je vastzittende spieren weer los te maken en brengt ontspanning na het sporten.  Een sportmassage mag nooit worden toegepast net na een spierscheur, een ontsteking of wond van de huid of bij koorts. Ook als je spieren echt zwaar belast zijn kan je beter een paar dagen wachten met een sportmassage.

 • Kracht: Harde druk.
 • Gemasseerde zones: De nek, schouders, rug, achter- en voorkant van de benen, de armen en het hoofd.
 • Resultaat: Versoepelde/ verlichte spieren. De bloeddoorstroming wordt verbeterd waardoor klachten sneller overgaan, afvalstoffen worden afgevoerd en (spannings)klachten worden verlicht. Het kan zijn dat de volgende dag je lichaam beurs aanvoelt. Dit komt doordat er in één keer een grote hoeveelheid spanning vrijkomt.

Ontvang persoonlijke tips

  Heb je ook een massage verdiend?

  Maak dan snel een afspraak voor totale ontspanning.

  Maak afspraak