Henna Before & After

Before Henna

1.De huid helemaal schoon.
Voor dat je naar je afspraak komt om henna te laten zettten is het heel belangrijk dat de huid goed schoon is. Het beste is als je de huid een dag van te voren scrubt, zodat alle dode huid cellen verwijderd zijn. Hierdoor blijft je henna versiering langer op de huid zichtbaar.

After henna

1. Intrekken.
Het resultaat wordt totaal beïnvloed door de tijd die jij de henna geeft om in je huid te trekken. Henna moet 2 – 6u de tijd krijgen. Hoe langer het op de huid zit, des te donkerder het resultaat wordt. Het lange wachten wordt beloond, want de tekening zal hierdoor ook langer zichtbaar blijven. De versiering blijft 1 tot 2 weken mooi. Hoe langer hoe beter dus!

2.Vermijden
Scrub, sauna, schoonmaakmiddelen en chloor  zorgen ervoor dat je huid zich sneller vernieuwt. Hierdoor zal de versiering dus sneller vervagen. Wanneer je zo lang mogelijk van je hennaversiering wil genieten, vermijdt deze boosdoeners dan zoveel mogelijk.

3. Hydrateren.
Smeer een laagje natuurlijke olie of crème nadat je de henna pasta hebt verwijderd. Smeer het dagelijks in dit zal de henna versiering beschermen. Gebruik geen moisturizers die bleekmiddel en / of fruitzuren bevatten (Alpha-Hydroxy Acid). Deze chemicaliën hebben de neiging om vocht en voedingsstoffen uit je huid te verwijderen. Ook zorgen ze er voor dat de henna vroegtijdig vervaagt. Gebruik daarom een natuurlijke olie of crème deze beschermt de henna tegen het vervagen. Aantal producten die je kunt gebruiken zijn kokosnootolie of olijfolie.

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Volg de tips via Facebook
Facebook Pagelike Widget
Instagram
Instagram did not return a 200.

Follow Me!