Waxen Before & After

Before waxen

1.Laten groeien
Het belangrijkste is je haar laten groeien. Je haar moet ongeveer 2 weken laten  groeien om het beste resultaat uit je behandeling te halen. Hierbij is het heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert.

2.Verzorging van de huid
Om het beste resultaat uit de behandeling te halen is het belangrijk dat je voor de wax behandeling de huid scrubt. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren recht opstaan, waardoor het verwijderen van de haren makkelijker wordt. Voor aanvang van de behandeling wordt je gevraagd om je te reinigen en op te frissen. Bij TK Beautylounge liggen er ten alle tijden opfrisdoekjes klaar.

3.Eerste keer
Is het je allereerste keer dan zal je het erg spannend vinden. Geen zorgen, bij TK hebben wij daar ervaring mee. We beginnen altijd met wat te drinken en een gezellige babbel. Vervolgens beginnen we de behandeling en nemen er rustig de tijd voor. Waxen is niet geheel pijnloos, maar naar mate je vaker komt zal je merken dat het steeds minder wordt.  Dit komt doordat de haren dan nog erg stug en dik zijn van alle jaren die je geschoren hebt. Zorg er voor dat je comfortabele kleding meeneemt die niet te strak zit. Heb je vragen en/of opmerkingen voel je vrij om deze uit te spreken.

Belangrijk
Sommige huidaandoeningen en medicijnen maken je huid gevoeliger of dunner. In sommige situaties raden wij het af om te waxen. Mocht je met vragen zitten, dan kan je altijd contact met opnemen.

After waxen

1.De eerste 24u – 48u na je behandeling
De eerste 24 – 48  uur na je wax behandeling raden wij een aantal dingen af. De poriën staan namelijk direct na je behandeling open en de huid kan hierdoor makkelijk geïrriteerd raken. Het eerste is het gebruiken van crèmes, douchegel en deo. Ook sporten, naar de sauna of het zwembad gaan en de zonnebank kan leiden tot een geïrriteerde huid. Daarom raadt TK je aan om hier even mee te wachten. Pas ook op met een te warme douche. De huid is wat gevoelig na een behandeling dus te hoge tempraturen kunnen vervelend aanvoelen.

2.Scrubben!
5 dagen na een wax behandeling is het erg belangrijk om te gaan scrubben. De haartjes worden na elke wax beurt wat zachter en kunnen daarom wel eens gaan ingroeien. Om dit te voorkomen is scrubben erg belangrijk. Scrub zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd hierdoor kunnen de haren gemakkelijker door de opperhuid groeien. Wil je zeker zijn van een scrub die ook echt wat doet voor je huid en ook 100% natuurlijk is dan kan je de scrub van TK Beautylounge kopen die bij ons in de salon te koop is.

 

 

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Volg de tips via Facebook
Facebook Pagelike Widget
Instagram
Instagram did not return a 200.

Follow Me!