Wenkbrauwen

Fleek your brows

 

Wenkbrauwen zijn bepalend voor je gezicht en gezichtsuitdrukking.  Om de perfecte wenkbrauwen te creëren maken we gebruik van verschillende technieken. Het belangrijkste is dat er voor de behandeling naar de vorm van het gezicht wordt gekeken. Hierdoor zullen ook jouw brows echt bij het gezicht passen. Wij modelleren, epileren en waxen wenkbrauwen. Voor het verven gebruiken we verschillende technieken.

Hoe behoud ik de perfecte wenkbrauwen?

Het is erg belangrijk dat je de wenkbrauwhaartjes laat groeien. Op deze manier kan ik een mooie vorm creëren die past bij je gezicht.

Zit er al een mooie vorm in je wenkbrauwen en moeten deze alleen bijgewerkt worden dan is het laten groeien natuurlijk niet van toepassing.Na de behandeling: Het is belangrijk dat je de eerste 24 -48 uur de wenkbrauwen met rust laat. De poriën staan namelijk open en hierdoor kan de huid snel geïrriteerd raken. Dus geen crèmes, zeep of make-up. Ook sporten, naar de sauna of het zwembad gaan en de zonnebank kunnen leiden tot een geïrriteerde huid. Als het kan wacht hier dan even mee.

Meer weten over Before & After?

Hennabrows

Je kunt er ook voor kiezen om je wenkbrauwen te laten behandelen met henna. Je verft hiermee de huid en de verf blijft langer op de haren zitten dan normale verf. Hierdoor krijg je strakkere en vollere wenkbrauwen. Het verschilt per persoon hoelang de henna blijft zitten op de huid. Dit is van meerdere factoren afhankelijk zoals je huidtype en welke reinigingsproducten je gebruikt. Over het algemeen blijft deze henna ongeveer 2 weken op de huid zichtbaar en 5 tot 6 weken op de wenkbrauwharen.

Je kunt het beste voor hennabrows kiezen als je geen compacte en volle wenkbrauwen hebt, geen vette huid en geen allergie hebt voor PPD (dit wordt ALTIJD in de salon getest).

De nazorg van hennabrows is belangrijk voor het zo lang mogelijk behouden van het resultaat. De eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen niet nat gemaakt worden. Ook is het belangrijk dat tijdens het scrubben/peelen de wenkbrauwen worden overgeslagen en tot slot: ga zo weinig mogelijk met reinigingsproducten over de wenkbrauwen heen.

Do's

  • Let your brows grow out of control

Don'ts

  • Tot 48 geen make-up op de behandelde huid aanbrengen.
  • Liever geen gebruik maken van de zonnebank, sauna of zwembad
  • Raak de behandelde huid alleen aan met schone handen

Dip Away!

Voor de perfecte wenkbrauwen is de dipbrow een ideaal product. Het is makkelijk aan te brengen en om je wenkbrauwen te accentueren. Er zijn verschillende kleuren aanwezig dus voor iedereen hebben we een geschikte kleur. Uniek aan deze romige dip is dat deze snel droogt en zowel aan de haartjes als aan de huid hecht waardoor je nu ook thuis volle, natuurlijke en perfect gevormde wenkbrauwen kunt maken.

We all have a favorite eyebrow!

So make them shine!

Ontvang beautytips

Ik wil ook strakke wenkbrauwen

Wil je ook mooie en strakke wenkbrauwen? Kom langs en laat je informeren over de mogelijkheden

Maak een afspraak