Over TK Beautylounge

tulay

Wie ben ik?

Hoi ik ben Tulay Kiliç oprichtster van TK Beautylounge. In 2016 ben ik met mijn bedrijf gestart met als doel de natuurlijke schoonheid die iedere vrouw bezit te accentueren. Want die bezit echt iedere vrouw en het is zonde dat deze vaak niet wordt gezien.

Ik ga daar verandering in brengen.  Ik ga jou je natuurlijke schoonheid laten ervaren, van binnen en buiten.

I’m not weird, I’m limited edition

Mijn doel? Dat jij jezelf mooi voelt!

Heb jij het ook altijd te druk? Vergeet je tijd voor jezelf in te plannen? En wanneer was je voor het laatst écht ontspannen? Herken je dit? Je bent niet de enige. Veel vrouwen vergeten zichzelf in een druk leven wat vaak om anderen draait. Maar ook jij verdient je rust en ontspanning! En daarom ben ik hier. Voor ontspanning, rust en om jou weer mooi te laten voelen. Wil je gewoon gezellig komen kletsen (waar ik ook erg goed in ben) dan ben je altijd welkom! Bel me eerst even vantevoren voor een afspraak om zeker te weten dat ik niet vastgeplakt zit in de wax

Mijn beautysalon is centraal gevestigd in Maassluis maar klanten krijgen we vanuit Maasland, De Lier, Naaldwijk, ‘s- Gravenzande, Rozenburg, Vlaardingen, Hoek van Holland, Maasdijk, Honselersdijk, Schipluiden, Monster en omgeving. Wij zijn één van de weinige die een totaal pakket aanbieden voor jouw totale beauty en relax ervaring! Of je alleen op zoek bent naar een gezichtsbehandeling, wimperlifting, henna of een ontspaninng of misschien wel allemaal, ik kan je met alles van dienst zijn!

 

Tot snel!

 

Maak een afspraak

Cadeaubon

Zo erg als jij geniet van een behandeling zo doen jouw vriendinnen, moeder of zus dat ook. Gun jij iemand in je omgeving ook een heerlijk ontspannen moment? Vind jij dat ze het ook verdienen om eens goed in het zonnetje gezet te worden? Dan hebben wij het perfecte cadeau! Bestel bij ons een cadeaubon. Een cadeaubon van TK Beautylounge is orgineel en super leuk om te geven en krijgen. Je kunt een behandeling kiezen of een bedrag naar keuze!

Wil je meer weten? Neem dan contact op via de mail