Wimperlifting

Wat is wimperlifting?

Met wimperlifting, ook wel lash volume lift genoemd, lift je je natuurlijke wimpers zonder wimperextensions of mascara aan te brengen. Elk wimper-haartje wordt één voor één behandeld. Deze techniek is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de lifting techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te creëren. De behandeling zorgt ervoor dat je volle en gelifte wimpers hebt die wekenlang mooi blijven!

Het is een geweldig alternatief als je liever geen wimperextensions draagt of als je eigen natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller. Doordat ik gebruik maakt van siliconen pads, krijgt de haarwortel volledige voeding. Dit zorgt ervoor dat de behandeling niet schadelijk is voor je wimpers. Altijd al mooie natuurlijke wimpers willen hebben, die ook nog eens tijdens de behandeling worden gevoed? Dan is de wimperliftbehandeling van TK Beautylounge in Maassluis de perfecte keuze!

Waarom wimperlifting?

 • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar.
 • Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling.
 • Voelt licht en natuurlijk aan.
 • Je ogen lijken groter.
 • Geeft een natuurlijke uitstraling.
 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
 • Bestend tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

1. Hoe werkt wimperlifting?

Met wimperlifting, ook wel lash volume lift genoemd, lift je je natuurlijke wimpers zonder wimperextensions of mascara aan te brengen. Elke wimper-haartje wordt één voor één behandeld. Deze techniek is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers

2. Wat kost wimperlifting bij TK Beautylounge?

Wimperlifting begint van €50,- Onze gehele prijslijst staat op onze Homepage 

3. Is wimperlifting veilig?

Jazeker. En omdat ik ook nog eens gebruik maak van natuurlijke producten worden je wimpers ook nog eens goed gevoed.

4. Waar kan ik wimpers liften?

Je kunt hiervoor terecht in onze beautysalon in Maassluis. Wij zijn echter 1 van de weinige specialisten in de regio waardoor wij ook veel klanten hebben uit Maasland, De Lier, Naaldwijk, ‘s- Gravenzande, Rozenburg, Vlaardingen, Hoek van Holland, Maasdijk, Honselersdijk, Schipluiden, Monster en omgeving.

Verschil tussen wimperlifting en wimperpermanent.

Door de methode die ik gebruik is wimperlifting dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Tijdens een behandeling wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan en wimperhaartjes afbreken. Nog een verschil is dat de wimpers meer gelift worden dan met de reguliere wimperpermanent behandeling. Dus wil je mooie natuurlijke wimpers, maak dan een afspraak bij TK Beautylounge en ik help je verder!

Do's

 • Schone wimpers zorgen voor het beste resultaat.
 • 24u voor de behandeling geen mascara of serums op de wimpers aanbrengen.

Don'ts

 • Tot 24u na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden of in aanraking komen met stoom.
 • Tot 48u na de behandeling wordt het gebruik van groeiserums, mascara en andere oogmake-up producten afgeraden.

Waarom wimperlifting bij TK Beautylounge Maassluis?

Ik werk zo veel mogelijk met natuurlijke materialen. Er zijn helaas veel salons die werken met chemische en voordelige ingrediënten. Dit is niet goed voor de natuurlijke wimperhaartjes en kan het haar zelfs ernstig beschadigen. Sommige salons gebruiken ook lotions waar thioglycolic acid inzit. Het werkt sneller, maar beschadigt de eigen wimpers!! Daarom kies ik voor een beter alternatief. TK Beautylounge werkt namelijk tijdens de behandeling met keratine. Dit product bevat het keratinesysteem HCI, een veel zachter ingrediënt dat vergelijkbaar is met de natuurlijke keratine van de wimperhaar. Het helpt de structuur en elasticiteit van de wimpers te verbeteren.

Mijn beautysalon is gevestigd in Maassluis maar ik krijg voor wimperlifting ook veel klanten uit Maasland, De Lier, Naaldwijk, ‘s- Gravenzande, Rozenburg, Vlaardingen, Hoek van Holland, Maasdijk, Honselersdijk, Schipluiden, Monster en omgeving. Inmiddels is het vuurtje snel rond gegaan in de regio wat wimperlifting voor een mooi effect heeft op je gelaat!

Mirror mirror on the wall, did you know that TK makes your lashes the prettiest of them all?

Schrijf je in voor tips

Ik wil ook mooie wimpers

Wil je ook mooie volle sprekende wimpers?

Maak een afspraak